Gud pissar på mig

Jisse spanien måste verkligen hata mig! Inget går som det ska. Först var vi inne i Jerez centrum på spanskalektionen det började med där inne i jerez  flippade min mage ur som den alltid lyckas göra när jag är utomland, men hade hoppats på att jag skulle slippa denna gång. Sedan när jag skulle ta några snygga kort så blev alla bara å helvette å det gjorde mig skitlack för det skulle kunna bli så jäkla fräna bilder. Med solen lös iaf å det var någorlunda varmt för att vara på morgon.  Efter projektarbetet bestämde jag å några till att vi skulle dra in till gallerian för att shoppa los :D kul tänkte jag å skulle bara kolla hur mycket pengar jag hade... 700kr!! what! Jag ringde pappsen å frågade om han satt in mina pengar innan jag åket, nej sa han, se kommer in på måndag eller om jag har riktigt tur så imorgon. Mickis har inte heller betalat sin skuld till mig. Mor min var snäll å lånade ut 1000kr till mig så att jag skulle kunna köpa en tjocktröja, tofflor å att kunna leva i helgen.
vi gick mer till receptionen för att beställa 2 taxis. Första kom å första gänget åkte. Jag, Karin å Michaela där emot fick vänta nästa en timme på en jävla taxi å regn. Innan taxin kom hann vi beställa 6 taxis och fantisera ihop en bombhistora som skulle hända med campus för de åkte förbi en gubbe i en blå minibuss å glodde som tusan på oss å en över en halvtimme stod han utanför å bara stirrade.. han åkte inte för än vi åkte. (mysko va?  :O ) när vi väl kom till gallerian så kollade vi runt å satan vad mycket snygga skor å kläder det fans, å det var inte ens dyrt!! Lisa var i himmelen. Men jag å karin var hungriga så vi bestämde att hon å jag skulle ta ut pengar till mig sedan gå å äta något smaskigt. Spunk heller att jag fick ut några pengar. Inga pengar till en vrål hungrig å arg lisa. Karin lånade ut pengar å tillslut fick vi lite käk.
efteråt var båda nöjda å glada. Vi kollade runt lite, karin skulle köpa strumpor sen skulle vi dra mataffären för att köpa flöt. Våra vänner hade åkt ifrån oss.. duktig som jag är fixade jag en vakt som ringde en taxi åt oss.
vi åkte till mataffären för att köpa det vi skulle ha, då började jag iaf bli glad för där kunde jag ta ut pengar.  Så jag kunde köpa chips (som jag by the way lever på för maten smakar bäverfis)
när vi skulle gå tillbaka till skolan så kissa gud floder på oss så när vi kom till skolan var vi dränkta i guds fyllepiss!

Nu sitter jag på mitt rum, ingen vill gå ut för några är bakis, trötta eller bra tråkfior! Jag är en tråkfia för jag har tappat allt som kallas bra humör, fick just reda på att vi inte är lediga imorgon som jag trodde å typ alla trodde. 
internet funkar ju inte heller så jag skriver i word å får lägga upp detta så fort jag få internet...

Jag har iaf fått vuxen poäng idag, varit inne i massa kyrkor å faktiskt tyckt de varit coola


Det är typ storm ute och jag är lite gladare, internät funkar. jag har kollat på en kul film och insätt att va fan dagen var kanske inte så hemsk ändå :) alla är ju så snälla å söta här

johanna det finns massvis med as snygga å biliga pumps här!! å nej jag kommer inte hem än även om det låter lockande med pizza :D


Vilse i Jerez

dagen började med spanska, jag som aldrig läst spanska sa direkt att jag ville vara i nybörjargruppen. de andra som inte viste fick göra ett prov.
på spanska kollade vi på en spansk skräckfilm skit bra var den :D (som tur var det engelsk text, annars hade jag nog inte fattat ett piss.) efter filmen var vi lediga. jag å typ hela klassen hade bestämt att vi skulle på sherry provning. det skulle kosta oss 120kr och då skulle man få rundgång men en guide och sen smaka på sherryn. haha men när vi kom till provnigen fick vi saft!! jag la alltså ut 120kr på saft, what the fuck!  lite arga alla! inte nog med detta så fick vi ingen lunch för lärarna fick ju dricka riktig sherry så vi hann inte hem till lunchen så vi fick en torr jävla macka med kaninmat på! 
eftersom vi var lediga resten va dagen så bestämde jag å anna att vi skulle gå till centrum å kolla runt där sedan gå till media market för att skaffa en laddare till henne...
vi gick å gick.. inget centrum hittade vi å inget media market, men vi hamnade på ett jävla industriområde efter ca 40 min gående, vilse som vi var med lastbilar som tuttade å glodde på oss hade vi ingen aning om vart vi skulle ta vägen. tillslut gick vi en på någon konstig bar å försökte få dom att ringa en taxi åt oss så att vi någon gång skulle komma till rätta. efter en lång diskussion om vad det var vi ville (han vi pratade med kunde typ ingen engelska å vi kunde inte ett ord spanska mer än hola) så komma han fram till att han skulle ringa en taxi åt oss.. vi kom dit vi skulle sen var vi så jävla trötta att vi beställde 2 stora starka öl å bara njöt att vi viste vart vi var. efter det blev det mer barcadi å chill.

efter kvällsmaten blev det utgång, ojoj säger jag bara, så får du föreställa dig resten! själv så gick jag hem med några till för den ena kom på att han var alldeles för full, två var trötta å jag kände att fan jag pallar inte ikväll för är sjuk. (som vanligt med andra ord) gud vet vad de andra gör nu men det kan inte vara bra för satan vad en del var packade (men vägrade att inse det :D )  alla spanjorer glodde på oss för vi satt ju bara på en lokalpub. 
imorgon  är det party, först shoppa, sen för festa och sedan nattklubb :D  men pratade med en av killarna som går hotell å restaurang å han höll föredrag om hur sjuka människorna är här. man kan typ som kille gå hem med värsta schyssta bruden å sedan vakan i ett badkar med is utan njure! haha jag vågar knappt gå utanför campus :D jag vill ju inte bli rånad eller våldtagen... men sen ska man nog inte vara chicken men ändå ta till sig vad han söger för han har ju ändå varit här ett tag. med andra ord inte gå själv å klädd horigt, eller hänga med någon hem! så ska jag nog komma hem med alla organ i behåll.


Johanna Spanien är som Bulgarien! helt knasigt! jag är faktiskt lite rädd.. skillnaden är att här finns det nada turister som folk glor som satan när det kommer en vit människa


hola

första dagen i sapnien. jag har ätit frukost precis den var inte allt för god men den var okej.

resan hit var det segast. det började med att min biljett inte funkad.. har inte riktigt fattat varför än:S men det löste sig. mitt tåg till Stockholm var försenat så jag missade mitt tåg till arlanda (stod å knackade på dörren å konduktören bara flina! jävla mupp!) på arlanda provade jag att äta struts, den var rå! så jävla vidrig.. haha sen kändes det som jag hade en levande struts i maggen.
haha alla var skit hungriga när vi kom till skolan å ville ha riktig mat, vad serveras! struts!! haha nää skoja vi fick en macka som det kryllade av bana flugor, så jävla vidrigt..
skolan är skit fin å sägarna helt okej min rumskompis är snäll:)

 träffade första gänget som var här igår, å jag måste säga att jag är glad att jag inte var med dom.. det första en tjej sa med västa Stockholmsdialekten: asså detta är värsa big brother huset!! de verkade ganka dryga..

usch det regnar idag! jag måste säga att jag blev besviken när jag såg det eftrersom jag var sugen på att ligga vid poolen hela dagen lång, blev inte många timmars sömn inatt.. ska snart gå ner till klassrummet så ska vi få information jag lovar att vi bärgis ska leka namnlekar!

Gå ut å gå johanna,


hej då bytingen

så var sista dagen på John Bauer idag, iaf för år 2008, jag kommer ju tillbaka 2009!! tills dess får ni ha det så bra alla bytingar (så bra som det går utan mig :P ) för jag ska ner å göra spanien osäkert, mohahahahaaaa!!
När jag kommer tillbaka ska vi ha ett riktigt vattenkrig Jakob å du ska ge tusan i att fega ur!!
Jag kommer typ sakna er alla men det tänker jag inte erkänna

God Jul


de 3 p:na: pengar..packa.. plugga

det är nu 5 dagar kvar tills jag sticker iväg till Spanien och det är tre saker jag inte orkar fixa men som snurrar runt i mitt huvud: hur mycket pengar ska jag ha med (hur ska jag få tag på pengar)!! vad ska jag ta med mig ner ( borde verkligen börja packa nu å inte sitta å blogga om att jag borde)!! så jävla mycket plugg som jag måste ta tag i men som jag skjuter upp hela tiden. men va fan blogga är väl en vättig anledning till att inte fixa de tre P:na

Jag börjar verkligen längta ner till Spanien, bara komma bort från det deppiga höstvädret och alla kärleks kåta människor, kärlek är det ända som snurrar i allas huvud när det höst.

VARNING!
jag ska berätta en saga om lisa och musslorna: det var den 22 oktober och lilla lisa satt på sitt rum och blogg om hur jobbigt bl.a. de tre p:n var när hennes lilla bror olof med de stora öronen kom upp till lisa och sa "nu är det mat lisa." 
lisa gick ner till köket för att äta en god måltid, men vad fick hon se!? jo en jätte skål med något som såg ut som stenar. lisa kilade sig i huvudet å frågade far sin samtidigt som hon peka på stenarna "vad är det?" "musslor" svarade fadern och satte sig vid bordet. "va, musslor de badar ju i dy och man skär sig på dem om man kliver på dem, de kan man väl inte äta!" sa lisa som blev irriterad för att hon inte fick riktig mat.
Lisa tog en mussla å började med att kolla på den med skeptisk blick, men modig som hon var så tänkte hon (hm.. jag kan ju faktiskt smaka) hon öppnade den å fick se något som såg ut som en del av en hjärna fasten hon blev äcklad av utsidan så tog hon ut den äckliga klumpen. klumpen hade en slemmig och geggig konsidens, men modig som lisa var så trotts allt som blivit äcklad av så stoppade hon musslan i munnen å tuggade....
den smakade slemmig lök och gick knappt att svälja utan att spy, men fredrik han gillade det iaf (äckel unge)
ÄT ALDRIG MUSSLOR om du inte gillar slemmig lök vill säga


Fredag x2

Jag vet att jag ska skriva varje fredag innan jag åker till Spanien, men det blev inte av att jag skrev något föra veckan för jag hann inte sen dog min dator och var död hela helgen. så det blir ett bubbel inlägg idag ist...

förra fredagen skrev jag min tidsplan, det var ganska segt sen insåg jag att jag som är så lat å seg inte kommer bli klar med mitt projektarbete i tid. jag var på handledarmöte (min handledare är Elin Skoghäll) hihi det gick ganska bra. det är så kul att ha elin för hon är så go (och hon var den ända som gillade min ide från början, haha. de andra tyckte den var slapp)

idag skrev jag min projektplan, haha den skulle egentligen vara klar förra veckan men jag hann inte då så jag var tvungen att gömma mig för henne denna vecka eftersom jag pratade med henne i måndags å lovade henna att lämna in den då.. men det blev ju inte riktigt så för hon fick den idag och var mycket nöjd med mitt arbete fastän den var lite sen :D

jag börja längta som tusan till Spanien nu, ska bli så jäka skönt! fågan är bara vad man ska ta med sig ner, min kudde är ett måste, men sen då? hur mycket pengar ska jag ha med mig, jisses vilka världsproblem jag har


jag & Jennifer när vi gick i sagoprinsen


haha kolla jag har lärt mig hur man lägger upp bilder nu oxå, shit alltså jag är bra (det kanske kan bli en bloggare av mig iaf :D )

tack å hej leverpastej


RSS 2.0